Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; Kahramanmaraş (Elbistan / Türkoğlu), Hatay (İskenderun), Gaziantep (Nurdağı) ve Osmaniye’de depremzedelerle bir araya geldi.
Afet alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Mevlüt Öztekin görüştüğü afetzedelerin ihtiyaçlarını dinledi, acil ihtiyaçların giderilmesi noktasında talimat verdi. Başkan Öztekin; “Memleketimize çok geçmiş olsun. Birlikte her zorluğun üstesinden geleceğiz. Acımız büyük, hepimiz yüreğimizde hissediyoruz. Biz de Kâğıthane Belediyesi olarak depremzedelerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Kâğıthane Belediyesi bugüne kadar; 75 tır yardım malzemesi, 44 iş makinesi, 20 jeneratör, 4 seyyar fırın, 500 Afad gönüllüsü ve ekipleri ile deprem bölgesindeki depremzedelerin yanında oldu.
SAĞLIK
15 gün önceGENEL
18 gün önceGAYRİMENKUL - OTOMOBİL
30 Eylül 2023GENEL
30 Eylül 2023EKONOMİ
30 Eylül 2023ENERJİ
30 Eylül 2023GENEL
30 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.