DOLAR 32,5873 0.3%
EURO 35,0318 0.15%
ALTIN 2.458,460,93
BITCOIN 20971040,53%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

104 okunma

“LONCA İş Sohbetlerine” Büyük Destek!

ABONE OL
16/04/2022 03:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esnaf Dergisi tarafından 2016 yılı Ocak ayında “Milli ve Yerli Esnaf Buluşmaları” olarak başlayan İş Geliştirme toplantılarına 2019 yılı Mart ayından itibaren COVİT-19 Salgını nedeniyle ara verilmişti.

Yoğun talep üzerine bu toplantılar LONCA İş Sohbetleri olarak Sosyal Medya Ağları ve Zoom Programı üzerinden dijital ortamda gerçekleşmeye devam etmiştir.  

İş İnsanlarının işlerini büyütebilecekleri ve iş birlikleri yapabilecekleri, iş ağlarını genişletmelerini sağlayacak, onlara zamandan ve mekândan kazandıracak, güvenilir, AHİ’lik kural ve ilkelerinin benimsenip uygulanacağı dijital bir platforma ihtiyaç olduğuna karar veren “Esnaf Bülteni Dergisi – Tasvir Ajans – EkspoTurk – Geleceğin Bilimi Derneği ve Yeniden İnşa Derneği” ilk dayanışma ve Loonca logosunun “OO” harfinin içindeki kaşık sembollerinden ilham alarak iş birliği ve dayanışma sergileyerek “YENİ NESİL LONCA İŞ PLATFORMU”nu hayata geçirdi.

LONCA İŞ SOHBETLERİ Altmışıncısından itibaren “Yeni Nesil LONCA İş Geliştirme Platformu’nda” gerçekleşmekte. https://loonca.digicon.ist/has-oda/  Bu linki tıklayarak gerçekleşen sohbetlere ulaşabilirsiniz.

“Yeni Nesil LONCA İş Geliştirme Platformu’nda” zoom üzerinden gerçekleşen LONCA İş Sohbetleri’ne isteyen herkes zoom dan katılıp görüşlerini açıklayarak soru sorabilmekte isteyen YOUTUBE: Esnaf Bülteni kanalından CANLI olarak izleyebilmekte isteyen de gerçekleşmiş olan canlı yayınları dilediği zaman seyredebilmekte…

YOUTUBE: Esnaf Bülteni  

https://www.youtube.com/channel/UChOlqBxRr41NSO17BAYtw5Q   

Daha önce Milli ve Yerli Esnaf Buluşmalarına onur konuğu olarak katılan Prof. Dr. Ömer Bolat’a AHİ’liğe Ülke Ekonomisine ve İnsan Yetiştirmeye verdiği katkılardan dolayı 28 Ocak 2019’da Türkiye’de ilk defa Milli ve Yerli Esnaf Buluşmaları tarafından gerçekleştirilen “Şeyh’ül Meşayıh” belgesi takdim edilmişti.

Eşref Küçükateş’in ziyareti sırasında yapılan sohbette Esnaf Dergisinin başlattığı bu toplantıların İş İnsanlarına sağladığı faydalar ve daha faydalı olabilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu.

Ekonomist ve İş İnsanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın engin tecrübe ve yeteneklerinden istifa ettiğimiz ziyarette çok kıymetli görüş ve önerilere sahip olduk.

İş ve Ekonomi Dünyasına ışık tutan, Yeni Nesil LONCA İş Platformu çatısı altında gerçekleşen LONCA İş Sohbetlerinin işlevin, içeriğini, misyon ve vizyonunu çok iyi bilen Albayraklar Holding CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat Sponsor olarak destek vereceklerini belirtti.

Prof. Dr. Ömer Bolat’ın odasına dolduran yüzlerce ödül, belge ve Plaketin arasında yerlerini almış olan Esnaf’ın ve İş İnsanının fedakarlığını anlatmak için Eşref Küçükateş’in yazdığı “ESNAF” Şiiri ve “ŞEYH’ÜL MEŞAYIH” Belgesi önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

Prof. Dr. Ömer Bolat’a Yeni Nesil Lonca İş Platformu olarak gösterdiği ilgi, güler yüz ve sergilediği dayanışmadan dolayı teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.     

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.