DOLAR 32,5123 -0.09%
EURO 34,9634 0.35%
ALTIN 2.433,040,42
BITCOIN 2078609-3,70%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

106 okunma

Gaziosmanpaşa Spor Akademisi Öğrencileri, BESYO Sınavlarında İddialı

ABONE OL
18/04/2022 00:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Akademisi’nde, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) sınavlarına hazırlanan gençler, antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor. Üniversitelerin Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği, Antrenörlük ve Rekreasyon bölümleri için zorlu bir hazırlık dönemi geçiren sporcular, uzman antrenörler eşliğinde farklı tesislerde yoğun ve yorucu antrenmanlar gerçekleştiriyor. Genç sporcular hazırlık sürecinin ardından önce Yükseköğretim Kurumu Sınavı’nda ardından da üniversitelerin yetenek sınavlarında ter dökecek.

“KENDİME GÜVENİYORUM, İNŞALLAH KAZANACAĞIM”

Üniversiteyi kazanıp, ileride yeni sporcular yetiştirmeyi hedeflediğini söyleyen BESYO hazırlık öğrencisi Enishan Yalçın, “Gaziosmanpaşa Belediyemizin bizlere sunmuş olduğu antrenman tesislerinde antrenmanlarımızı devam ettiriyoruz. Gerçekten çok profesyonel hocalarla çalışmalarımız gerçekleşiyor. Hedefim antrenör olmak, kendi spor salonumu açıp, öğrencilerimle birlikte daha profesyonel ilerlemek istiyorum inşallah. Kendime güveniyorum, inşallah kazanacağım. Hayırlısı olsun” dedi.

“HEDEFİM, BAŞIMIZDAKİ ANTRENÖRLER GİBİ İYİ BİR ANTRENÖR OLMAK”

Antrenörlük hedeflediğini ifade eden Aleyna Elmacı, “Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde tekvandocuyum. BESYO akademisini gördüm, katıldım. Burada farklı ormanlarda kros antrenmanları yapıyoruz, kulübümüzde de parkur çalışmalarımız devam ediyor. Hedefim, 4 yıllık üniversite kazanarak sporculuk kariyerinde daha iyi bir yerlere gelebilmek, başımızdaki Antrenörler gibi iyi bir antrenör olmak” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.